GRROOM TRIMMAUSPALVELU | Pikku Huopalahti, Eira, Olari
Pikku Huopalahti 09 3540 1111 | Olari 09 857 2144 | Eira 09 4257 9993 | info@trimmauspalvelu.fi
Trimmauspalvelu Goomm | Eläintrimmaus, eläinlääkäri, manuaaliterapeutti Helsinki, Espoo

Manuaaliterapeutti

Ontuuko koirasi, onko sillä vaikeuksia hypätä autoon tai pudottaako se kenties esteitä agilityradalla? Oletko turhautunut siihen ettei perinteinen lääketiede aina tuota haluttua tulosta? Sama turhautuneisuus ajoi minut aikanaan etsimään vaihtoehtoisia hoitomuotoja koirien avuksi.

Eläinosteopaattinen hoito on tehokas ja hellä hoitomuoto lihasten, nivelten sekä pehmytkudosten liikkuvuuden hoidossa ja se sopii kaikille koirille (ja kissoille), ikään katsomatta. Niin urheilulliset koirat kuin kotikoiratkin saattavat joskus tarvita apua. Hoitomuoto sopii myös pennuille. Hoidon ajatuksena on auttaa kehoa toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Huono liikkuvuus voi aiheuttaa nivelten ja lihasten epätasapainoista kuormitusta. Loukkaantumisrisiki nousee merkittävästi myös, mikäli lihakset ovat surkastuneet ja niiden kimmoisuus heikentynyt.

Koiran kehon epätasapaino voi johtua pitkään kestäneestä virheellisestä liikkeestä, vammasta tai sairaudesta. Jos koiralla on kehossaan jännitteitä pidemmän ajan, jakautuu kehon kuormitus epätasaisesti eikä keho enää kykene parantamaan itse itseään.

Käsittely

Käyttämäni menetelmä tasapainottaa jännitteitä kehon kudoksissa niin, että ne rentoutuvat ja palautuvat normaaleihin toimintoihinsa.

Asettamalla esim. kivulias nivel varoen ihanteelliseen ja tasapainoiseen asentoon saadaan niveltä ympäröivät lihakset rentoutumaan itsestään. Keskitytään kokonaisuuteen ja etsitään mistä ongelma juurtaa, ei hoideta ainoastaan kohta missä kipu tai ongelma ilmenee.

Tämän seurauksena kipu hellittää ja raaja/kudos palautetaan käsittelyn avulla takaisin optimaaliseen asentoonsa. Menetelmä sisältää eri tekniikoita joiden avulla saadaan lihakset rentoutumaan ja keho tasapainoon.

Trimmauspalvelu Goomm | Eläintrimmaus, eläinlääkäri, manuaaliterapeutti Helsinki, Espoo

Anna Hammarén

Nimeni on Anna Hammarén ja asun Kauniaisessa tyttäreni Lisan, Saksanpaimenkoira Ronyan, Lancashire Heeler Runen ja kahden kissan kanssa.
Olen työskennellyt manuaaliterapeuttina omalla vastaanotollani vuodesta 2004.

Lue lisää sivuilta: http://www.dogeaze.fi/

Varaa aika osteopaattiseen hoitoon

+358 400 762601 | anna.hammaren@dogeaze.fi

Toimipaikat ja yhteystiedot

Grroom palvelee kolmessa toimipisteessä, Olarissa saatavana myös eläinlääkäripalvelut. Tutustu osaavaan henkilökuntaamme, heidän erityisosaamiseensa ja toimipaikkaansa.

Kaikissa toimipisteissämme on käytettävissäsi koiravaaka.

Pikku Huopalahti
Korppaanmäentie 24
00300 Helsinki
Puh 09 3540 1111
info@trimmauspalvelu.fi

Raitiovaunu 10
Avoinna sopimuksen mukaan.

Eira (All Fur Dogz)
Vuorimiehenkatu 20
00150 Helsinki
Puh 09 4257 9993
info@trimmauspalvelu.fi

Raitiovaunut 3 ja 10
allfurdogz.com

Olari
Komeetankatu 1, 3. krs
02210 Espoo
Puh 09 857 2144
info@trimmauspalvelu.fi

Sisäänkäynti kiinteistön parkkihallista (ramppi Shellin vasemmalla puolella).
Avoinna sopimuksen mukaan.