Grroom henkilökunta

Koiratrimmaamo Grroom | Henkilökunta

Trimmauspalvelu Grroomissa sinua ja lemmikkiäsi palvelee ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme. Ole meihin yhteydessä puhelimella tai sähköpostilla. Kaikki trimmaajamme ovat saaneet koulutuksen työhönsä ja valmistuneet eläintenhoitajaksi trimmaamisen osaamisalalta.

MaijaH_1024

Maija H

Bichon frisé harrastaja vuodesta 2003. Toinen rakas rotu on bedlingtoninterrieri, joille syntyy myös näyttelytrimmaukset. Kotoa löytyy bedlingtoninterrieri, bullterrieri sekä kaksi pitkäkarvaista (persialainen ja selkirk rex) kissaa. Koirat, kissat ja kanit ovat tervetulleita!

Riikka_1024

Riikka

Riikka on aktiivinen koiraharrastaja, jonka harrastelistalta löytyy kaikkea koiratanssista alkaen. Riikka on taitava kouluttaja, jonka käsiin kannattaa luottaa trimmaukseen tottumattomat nelijalkaiset. Omina rotuina Riikalla on sileäkarvainen noutaja, tiibetinterrieri ja länsigöötanmaanpystykorva. Myös pienet nypittävät ovat tervetulleita. Trimmaajan  ja eläintenkouluttajan ammattitutkinto suoritettu Amiedussa.

Riikka palvelee Pikku Huopalahdessa ja Olarissa.

JenniP_1024

Jenni P

Jenni on aiemmalta koulutukseltaan parturi-kampaaja ja onkin intohimoinen saksilla muotoilija. Jenni tekee myös pieniä nypittäviä rotuja ja on erityisen kiinnostunut griffoneista. Myös kissat ovat tervetulleita.

Jenni palvelee Pikku Huopalahdessa ja Olarissa.

JenniN_1024

Jenni N

Jenni on suorittanut oppisopimuksella trimmaajan ammattitutkinnon Grroomissa. Jenniltä löytyy kokemusta kääpiösnautsereista ja kotona asustaa tällä hetkellä bedlingtoninterrierejä, käppänä ja rhodesiankoira.

Jenni on tällä hetkellä äitiyslomalla.

Katja_1024

Katja

Katja on muotoiltavien, pehmeiden turkkien trimmiguru, harrastettuaan bichon friséitä ja trimmattuaan koiria jo useiden vuosien ajan. Kuten arvata saattaa, Katjalla on kotonaan pieni lauma bichon friséitä.

Katja palvelee Riihimäellä, Olarissa ja Pikku Huopalahdessa.

Kristiina_1024

Kristiina

Syntymästään asti koirahullu Kristiina on menestyksekkäästi kasvattanut skotlanninterrierejä kennelnimellä Hocline's. Ammattitutkinnon Kristiina suoritti työn ohessa Amiedussa. Kristiinan erikoisosaamista ovat nypittävät rodut mutta yhä useampi pehmeäkarvainen ystävä on löytänyt tiensä Ullanlinnan trimmaamoon.

Kristiina palvelee Tehtaankadulla.

Sanna_1024

Sanna

Sanna on toiminut useamman vuoden trimmaajana ja suorittanut ammattitutkinnon Helsingin Amiedusta.

Sanna taitaa erityisesti cockerspanielit ja saksalaiset pystykorvat.

Hänet löydät Tehtaankadun toimipisteestä.

JenniA_1024

Jenni A

Jenni A on valmistunut trimmaajaksi Helsingin Amiedusta. Jennillä on itsellään kotonaan vauhdikas kääpiösnautseri. Jenni on erittäin rauhallinen koirien käsittelijä ja hänen hoitoonsa ovat tervetulleita nypittävät rodut ja pehmeäturkkiset koirat.

Jenni palvelee Pikku Huopalahden toimipisteessä ja välillä myös Olarissa.

mervi

Mervi

Mervi on valmistunut trimmaajaksi Livian Paimion oppilaitoksesta. Mervin löydät Riihimäen ja Olarin toimipisteestä. Mervin erikoisosaamista ovat pohjavillapesut.

Tytti_1024

Tytti

Tytti on koulutukseltaan koirahieroja sekä valmistunut trimmaajaksi Helsingin Taitotalosta. Kotoa Tytiltä löytyy kaksi kääpiösnautseria.

ML20221005-_DSC1843-Edit

Essi

Essi on valmistunut trimmaajaksi Koulutuskeskus Salpauksesta ja lisäksi hän on opiskellut klinikkahoitajaksi. Essin oma rotu on ihana shiba.
Essi palvelee asiakkaita Pikku Huopalahdessa.

Kuva tulossa

Svetlana

Svetlana (Lana) työskentelee Ullanlinnan toimipisteessämme Kristiinan kanssa. Lana on tullut Ukrainasta ja ei vielä taida suomen kieltä mutta Kristiinan avustuksella hoitaa asiakaspalvelun. Lanalla on vahva kokemus pienten koirien trimmauksesta ja hän trimmaa myös kissoja taitavasti.

Henkilökuntamme kuvat on ottanut Niko V.

Varaa aika trimmaukseen nyt!

Katso toimipaikkamme | info@trimmauspalvelu.fi

Toimipaikat ja yhteystiedot

Grroom palvelee koiria neljässä toimipisteessä ja kissoille löytyy oma rauhallinen salonki Pikku Huopalahdesta. Tutustu osaavaan henkilökuntaamme, heidän erityisosaamiseensa ja toimipaikkaansa.

Kaikissa toimipisteissämme on käytettävissäsi koiravaaka.

Pikku Huopalahti
Korppaanmäentie 21
00300 Helsinki
Puh 09 3540 1111
info@trimmauspalvelu.fi

Bussit Mannerheimintie, Vihdintie
Huomioithan, ettei raitiovaunu 10 liikennöi tällä hetkellä Pikku Huopalahteen. Korvaava bussi 10X Kuusitieltä.

Ullanlinna
Tehtaankatu 21
00150 Helsinki
Puh 09 4257 9993
info@trimmauspalvelu.fi

Raitiovaunut 1 ja 3 (Eiran sairaala)

Olari
Ylistörmä 4
02210 Espoo
Puh 09 857 2144
info@trimmauspalvelu.fi

Lähimmät bussipysäkit Ylismäenristi ja Itäportti.

Riihimäki
Hämeenkatu 44
11100 Riihimäki
Puh 041 314 9030
info@trimmauspalvelu.fi

Liikkeen edessä kiekkopaikkoja.