GRROOM TRIMMAUSPALVELU | Pikku Huopalahti, Eira, Olari
Pikku Huopalahti 09 3540 1111 | Olari 09 857 2144 | Eira 09 4257 9993 | info@trimmauspalvelu.fi
Grroom henkilökunta

Koiratrimmaamo Grroom | Henkilökunta

Trimmauspalvelu Grroomissa sinua ja lemmikkiäsi palvelee ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme. Ole meihin yhteydessä puhelimella tai sähköpostilla.

Maija
Maija

Maija

Omat rakkaat rodut ovat bichon frisé ja bedlingtoninterrieri, joille valmistuvat myös näyttelytrimmaukset. Maija hoitelee käytännön asioita kaikissa toimipisteissä, joten häneen voit törmätä vaihtamassa lamppua tai kantamassa koiranruokaa hyllyyn. Myös kissat ja kanit ovat tervetulleita.

Maija palvelee kaikissa toimipisteissä.

Hélène
Hélène

Hélène

Hélène on opiskellut oppisopimuksella trimmaajaksi Amiedussa. Hélènen äidinkieli on ranska, mutta suomi alkaa taipua jo melko mukavasti. Kotoa löytyy pitkäkarvainen collie.

Hélène palvelee kaikissa toimipisteissä.

Jenni
Jenni

Jenni P

Jenni on aiemmalta koulutukseltaan parturi-kampaaja ja onkin intohimoinen saksilla muotoilija. Jenni tekee myös pieniä nypittäviä rotuja ja on erityisen kiinnostunut griffoneista. Myös kissat ovat tervetulleita.

Jenni palvelee Pikku Huopalahdessa ja Vuorimiehenkadulla.

 

Nimi
Nimi

Jenni N

Jenni opiskelee koirahierontaa ja trimmausta Koulutuskeskus Salpauksessa ja tekee työharjoitteluaan Grroomissa. Jenniltä löytyy kokemusta kääpiösnautsereista ja kotona asustaa tällä hetkellä bedlingtoninterrierejä sekä isosveitsinpaimenkoira.

Kaarina
Kaarina

Kaarina

Kaarinan kotona pörrää havannankoira, yorkki, pari kissaa ja uutena tulokkaana labradorinnoutaja. Kaarinan käsittelyssä viihtyy päivittäin useampikin havannankoira, joiden turkinhoidosta kannattaa kysyä Kaarinalta apua! Myös kissat ovat tervetulleita.

Kaarina palvelee Olarin toimipisteessä.

Kristiina
Kristiina

Kristiina

Syntymästään asti koirahullu Kristiina on menestyksekkäästi kasvattanut skotlanninterrierejä kennelnimellä Hocline's. Kristiinan erikoisosaamista ovat nypittävät rodut mutta yhä useampi pehmeäkarvainen ystävä on löytänyt tiensä Vuorimiehenkadun trimmaamoon.

Kristiina palvelee Vuorimiehenkadulla.

Jaana
Jaana

Jaana

Jaanan erikoisosaamista ovat sievät villakoirat. Kotoa löytyy villakoiria ja kiinanharjakoiria.

Jaana palvelee Olarin toimipisteessä.

Riikka
Riikka

Riikka

Riikka on aktiivinen koiraharrastaja, jonka harrastelistalta löytyy kaikkea koiratanssista alkaen. Riikka on taitava kouluttaja, jonka käsiin kannattaa luottaa trimmaukseen tottumattomat nelijalkaiset. Omina rotuina Riikalla on sileäkarvainen noutaja, tiibetinterrieri ja länsigöötanmaanpystykorva. Myös pienet nypittävät ovat tervetulleita.

Riikka palvelee Pikku Huopalahdessa ja Olarissa.

Tuula
Tuula

Tuula

Oma rakas rotu on yorkshirenterrieri ja Tuulan koira Emma onkin usein Olarissa seurailemassa toimintaa. Tuula on koulutukseltaan myös koirien hieroja ja luontaishoitaja. Myös kissat ovat tervetulleita.

Tuula palvelee Olarin toimipisteessä.

 

Renate
Renate

Renate

Renate on Grroomin oma eläinlääkäri. Renatella on kotona 2 labradorinnoutajaa ja 3 maatiaiskissaa. Renate on erityisen kiinnostunut ihosta ja sen sairauksista, mutta auttaa parhaansa mukaan myös kinkkisempiä sisätautipotilaita. Kokemus on vuosien varrelta kertynyt usealta eläinklinikalta sekä päiväpraktiikassa että päivystäessä.

Renate palvelee Olarin toimipisteessä.

Varaa aika trimmaukseen nyt!

Katso toimipaikkamme | info@trimmauspalvelu.fi

Toimipaikat ja yhteystiedot

Grroom palvelee kolmessa toimipisteessä, Olarissa saatavana myös eläinlääkäripalvelut. Tutustu osaavaan henkilökuntaamme, heidän erityisosaamiseensa ja toimipaikkaansa.

Kaikissa toimipisteissämme on käytettävissäsi koiravaaka.

Pikku Huopalahti
Korppaanmäentie 24
00300 Helsinki
Puh 09 3540 1111
info@trimmauspalvelu.fi

Raitiovaunu 10
Avoinna sopimuksen mukaan.

Eira (All Fur Dogz)
Vuorimiehenkatu 20
00150 Helsinki
Puh 09 4257 9993
info@trimmauspalvelu.fi

Raitiovaunut 3 ja 10
allfurdogz.com

Olari
Komeetankatu 1, 3. krs
02210 Espoo
Puh 09 857 2144
info@trimmauspalvelu.fi

Sisäänkäynti kiinteistön parkkihallista (ramppi Shellin vasemmalla puolella).
Avoinna sopimuksen mukaan.