Grroom henkilökunta

Koiratrimmaamo Grroom | Henkilökunta

Trimmauspalvelu Grroomissa sinua ja lemmikkiäsi palvelee ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme. Ole meihin yhteydessä puhelimella tai sähköpostilla. Kaikki trimmaajamme ovat saaneet koulutuksen työhönsä ja valmistuneet eläintenhoitajaksi trimmaamisen osaamisalalta.

Trimmauspalvelu Grroom | Koirien ja kissojen trimmaus Helsinki, Espoo
Maija

Maija H

Bichon frisé harrastaja vuodesta 2003. Toinen rakas rotu on bedlingtoninterrieri, joille syntyy myös näyttelytrimmaukset.
Kotoa löytyy bedlingtoninterrieri, bullterrieri sekä kaksi pitkäkarvaista (persialainen ja selkirk rex) kissaa.
Koirat, kissat ja kanit ovat tervetulleita!

Maija palvelee kaikissa toimipisteissä.

Trimmauspalvelu Grroom | Koirien ja kissojen trimmaus Helsinki, Espoo
Riikka

Riikka

Riikka on aktiivinen koiraharrastaja, jonka harrastelistalta löytyy kaikkea koiratanssista alkaen. Riikka on taitava kouluttaja, jonka käsiin kannattaa luottaa trimmaukseen tottumattomat nelijalkaiset. Omina rotuina Riikalla on sileäkarvainen noutaja, tiibetinterrieri ja länsigöötanmaanpystykorva. Myös pienet nypittävät ovat tervetulleita. Trimmaajan  ja eläintenkouluttajan ammattitutkinto suoritettu Amiedussa.

Riikka palvelee Pikku Huopalahdessa ja Olarissa.

Trimmauspalvelu Grroom | Koirien ja kissojen trimmaus Helsinki, Espoo
Jenni P

Jenni P

Jenni on aiemmalta koulutukseltaan parturi-kampaaja ja onkin intohimoinen saksilla muotoilija. Jenni tekee myös pieniä nypittäviä rotuja ja on erityisen kiinnostunut griffoneista. Myös kissat ovat tervetulleita.

Jenni palvelee kaikissa toimipisteissä.

 

Trimmauspalvelu Grroom | Koirien ja kissojen trimmaus Helsinki, Espoo
Jenni N

Jenni N

Jenni on suorittanut oppisopimuksella trimmaajan ammattitutkinnon Grroomissa ja opiskelee vielä koirahierontaa Koulutuskeskus Salpauksessa. Jenniltä löytyy kokemusta kääpiösnautsereista ja kotona asustaa tällä hetkellä bedlingtoninterrierejä sekä isosveitsinpaimenkoira ja rhodesiankoira.

Jenni on tällä hetkellä äitiyslomalla.

Trimmauspalvelu Grroom | Koirien ja kissojen trimmaus Helsinki, Espoo
Kaarina

Kaarina

Kaarina on kouluttautunut myös eläintenkouluttajaksi. Hänen kotonaan pörrää havannankoira ja pari kissaa sekä labradorinnoutaja. Myös yorkshirenterriereistä löytyy pitkä kokemus. Kaarinan käsittelyssä viihtyy päivittäin useampikin havannankoira, joiden turkinhoidosta kannattaa kysyä Kaarinalta apua! Myös kissat ovat tervetulleita. 

Kaarina palvelee Olarin toimipisteessä.

 

Trimmauspalvelu Grroom | Koirien ja kissojen trimmaus Helsinki, Espoo
Kristiina

Kristiina

Syntymästään asti koirahullu Kristiina on menestyksekkäästi kasvattanut skotlanninterrierejä kennelnimellä Hocline's. Ammattitutkinnon Kristiina suoritti työn ohessa Amiedussa. Kristiinan erikoisosaamista ovat nypittävät rodut mutta yhä useampi pehmeäkarvainen ystävä on löytänyt tiensä Ullanlinnan trimmaamoon.

Kristiina palvelee Tehtaankadulla.

Tanja

Tanja

Iisalmen vahvistuksemme Tanja käy välillä keikkailemassa pääkaupunkiseudulla. Tanja on opiskellut trimmaajan ammattitutkinnon Ylä-Savon ammattiopistossa ja työskentelee omassa trimmaamossaan Iisalmen keskustassa. Tanjalla on vankka kokemus varsinkin mäyräkoirista ja erikoisosaamisena venäjänmustaterrierit.

Tanja palvelee Olarin ja Pikku Huopalahden toimipisteissä.

Jenni

Jenni A

Yksi Jenni lisää vahvuuteemme! Jenni A on valmistunut trimmaajaksi Helsingin Amiedusta. Jennillä on itsellään valkoinen länsiylämaanterrieri ja kääpiösnautseri. Jenni on erittäin rauhallinen koirien käsittelijä ja hänen hoitoonsa ovat tervetulleita nypittävät rodut ja pehmeäturkkiset koirat.

Jenni palvelee Pikku Huopalahden toimipisteessä ja välillä myös Olarissa.

kuva tulossa 2

Hanna-Mari

Hanna-Mari on uusi trimmaaja-opiskelijamme, joka työskentelee aina kokeneemman trimmaajan opastuksella. Hanna-Mari kasvattaa kettuterriereitä ja kotoa löytyy myös shih tzu, villakoira ja persialaisia kissoja.

Hanna-Mari palvelee Pikku Huopalahden  Olarin toimipisteissä.

kuva tulossa 2

Maija P

Grroomin toinen Maija (P) on opiskellut trimmaajan tutkintoa Helsingin Amiedussa ja työskentelee Pikku Huopalahdessa ja Olarissa. Maija P trimmaa mielellään kissoja ja tekee pohjavillapesuja. Kotoa löytyy lauma huskyja ja pari kääpiösnautseria.

Varaa aika trimmaukseen nyt!

Katso toimipaikkamme | info@trimmauspalvelu.fi

Toimipaikat ja yhteystiedot

Grroom palvelee kolmessa toimipisteessä. Tutustu osaavaan henkilökuntaamme, heidän erityisosaamiseensa ja toimipaikkaansa.

Kaikissa toimipisteissämme on käytettävissäsi koiravaaka.

Pikku Huopalahti
Korppaanmäentie 24
00300 Helsinki
Puh 09 3540 1111
info@trimmauspalvelu.fi

Raitiovaunu 10
Avoinna sopimuksen mukaan.

Ullanlinna
Tehtaankatu 21
00150 Helsinki
Puh 09 4257 9993
info@trimmauspalvelu.fi

Raitiovaunut 1, 3 ja 10

Olari
Ylistörmä 4
02210 Espoo
Puh 09 857 2144
info@trimmauspalvelu.fi

Lähimmät bussipysäkit Ylismäenristi ja Itäportti.
Avoinna sopimuksen mukaan.