Trimmauspalvelu Grromm | Eläintrimmaus Helsinki, Espoo

Koirahieronta

Koirahierontaa 

Koirat hyötyvät hieronnasta aivan kuten me ihmisetkin. Hieronta rentouttaa kiristäviä lihaksia, tehostaa verenkiertoa, parantaa aineenvaihduntaa ja jopa lievittää kipuja. Samat vaikutukset saa myös koirasi koulutetun hierojan käsittelyssä.

Parhaan ystäväsi ei tarvitse olla tiukka tokoilija tai vauhdikas agitykki, myös kotikoirat nauttivat hieronnasta ja saavat siitä terveyshyötyjä. Nuoren ja innokkaan koiran on helpompi oppia rentoutumaan hieronnan avulla, vanhuksen liikkuminen helpottuu, kun lihakset joustavat ja nivelet saavat ravinteita verenkierron tehostuessa. Näyttelykoira jaksaa kantaa itsensä ryhdikkäästi, kun lihakset on hierottu auki, eikä mistään kiristä. Myös trimmausasiakkaita hieronta hyödyttää, sillä pintaverenkierron tehostuessa myös turkki saa ravintoaineita hyvään kasvuun.

Hieronnan avulla avataan jo syntyneitä kireyksiä, mutta parhaimmillaan se toimii jumituksia, ja jopa vammoja ennaltaehkäisevänä, säännöllisenä osana koiran perusterveydenhoitoa.

Vaikka hieronta hyödyttääkin lähes kaikkia karvakuonoja, on sillekin muutama vasta-aihe:
  • juoksut
  • valeraskaus
  • alle viikko aikaisemmin saatu rokotus
  • jokin tulehdus tai kuumetta
  • akuutti trauma, kuten murtuma, haava tai ruhje
  • kasvain tai syöpä
Sairauksien, operaatioiden ja tapaturmien jälkeen on hyvä kysyä hoitavalta lääkäriltä, milloin koiraa voidaan hoitaa hieronnalla. Voit myös aina lähettää meille viestiä, ja tiedustella asiasta, mikäli jokin hieronnassa mietityttää.

Ja sitten vielä ohjeita hierontaan tulijoille:

Ennen hierontaa olisi hyvä olla syömättä muutama tunti. Pienet makupalat ovat toki sallittuja. Hieronta kannattaa ajoittaa niin, että koira on ehtinyt palautua rankemmista treeneistä (esim agility) päivän verran. Myöskään hierontaa seuraavalle päivälle ei kannata suunnitella kovia treenejä.
Hieronnan jälkeen koira voi olla väsynyt. Hieronta tehostaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, joten hieronnan jälkeen koiraa saattaa janottaa ja sitä myöden myös pissittää normaalia enemmän.
Hieronnasta lähtiessä, varsinkin talvella kannattaa koiralle varata kotimatkalle takki tai peitto, jottei lämpimiksi hierotut lihakset saa heti kylmäshokkia.
Tarkkaile koirasi olotilaa hieronnan jälkeen, ja kerro hierojalle huomiosi seuraavalla kerralla. Tästä saadaan hyviä työkaluja jatkohoidon suunnitteluun.

Ajanvarauksen voi tehdä kätevästi netin kautta tai soittamalla mihin tahansa toimipisteistämme.

Hieronnan hinta 50 euroa. Pentujen tutustumiskäynnit 25 euroa.

Tervetuloa!

Koirahierojanne Tytti

Varaa aika trimmaukseen nyt!

Katso toimipaikkamme | info@trimmauspalvelu.fi

Toimipaikat ja yhteystiedot

Grroom palvelee koiria neljässä toimipisteessä ja kissoille löytyy oma rauhallinen salonki Pikku Huopalahdesta. Tutustu osaavaan henkilökuntaamme, heidän erityisosaamiseensa ja toimipaikkaansa.

Kaikissa toimipisteissämme on käytettävissäsi koiravaaka.

Pikku Huopalahti
Korppaanmäentie 21
00300 Helsinki
Puh 09 3540 1111
info@trimmauspalvelu.fi

Bussit Mannerheimintie, Vihdintie
Huomioithan, ettei raitiovaunu 10 liikennöi tällä hetkellä Pikku Huopalahteen. Korvaava bussi 10X Kuusitieltä.

Ullanlinna
Tehtaankatu 21
00150 Helsinki
Puh 09 4257 9993
info@trimmauspalvelu.fi

Raitiovaunut 1 ja 3 (Eiran sairaala)

Olari
Ylistörmä 4
02210 Espoo
Puh 09 857 2144
info@trimmauspalvelu.fi

Lähimmät bussipysäkit Ylismäenristi ja Itäportti.

Riihimäki
Hämeenkatu 44
11100 Riihimäki
Puh 041 314 9030
info@trimmauspalvelu.fi

Liikkeen edessä kiekkopaikkoja.