Trimmauspalvelu Grromm | Eläintrimmaus Helsinki, Espoo

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Täytyykö aika varata etukäteen?

Kyllä. Toimimme ajanvarauksella. Trimmaamme jokaisen koiran sille erityisesti varattuna aikana, joka määräytyy sen mukaan mitä toimenpiteitä tehdään. Aika kannattaakin varata hyvissä ajoin varsinkin ruuhka-aikoina. Ajan voi varata puhelimitse tai netissä 24/7.

Suosittelemme varaamaan seuraavan ajan jokaisen trimmauskerran yhteydessä. 

Voiko varatun ajan peruuttaa?

Kyllä: Ajanvarauksen voi peruuttaa puhelimitse tai sähköpostilla viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Näin ehdimme antaa Teiltä vapautuvan ajan jollekin toiselle sitä tarvitsevalle. Perimme peruuttamattomista ja liian myöhään perutuista ajoista 45 euron maksun.

Ripuloivaa, oksentavaa tai ulkoloisista kärsivää koiraa/kissaa ei voi tuoda trimmaamoon (ei koske punkkeja, jotka poistamme trimmauksen yhteydessä). Ilmoitathan ajoissa, jos epäilet lemmikkisi sairastelevan.

Voinko pestä koirani kotona etukäteen? Onko trimmaus silloin edullisempaa?

Suosittelemme, että koirasi pestään meillä trimmauksen yhteydessä. 

Ammattilaisten pesemän koiran trimmaus sujuu koiralle miellyttävämmin ja nopeammin. Kotipestyn koiran turkissa voi olla likaa, hiekkaa tai takkuja, joka trimmatessa usein vaurioittaa tai ärsyttää ihoa sekä työvälineitä. Meillä pestyn turkin trimmaus sujuu nopeammin, jolloin hinta saattaa olla jopa edullisempi. Lisäksi lopputulos on huomattavasti siistimpi ja pitkäkestoisempi.

Jos koiran haluaa pestä itse, tulisi se tehdä saman päivän aikana ja kuivata kuivaimella kuivaksi. Hintaan vaikuttaa kuitenkin trimmaukseen kulunut aika ja työmäärä. 

Onko parempi jättää koira trimmaamoon ja poistua trimmin ajaksi?

Kyllä. Koiran trimmaus saattaa kestää 1-3 tuntia. Koirat reagoivat omistajan läsnäoloon ja käyttäytyvät heidän läsnä ollessaan eri tavalla ja saattavat stressaantua. Yleensä trimmaus sujuu koirankin mielestä helpommin, kun omistaja ei ole paikalla.

Suosittelemme, että jätätte lemmikin trimmaamoon ja käytte kahvilla tai asioilla sillä aikaa, kun trimmaus suoritetaan. Odotustilamme ovat viihtyisät ja voitte halutessanne myös odottaa paikan päällä.

Pidättekö koiria kytkettyinä?

Kyllä. Trimmaamossa oleilevat koirat ovat asiakkaitamme ja vastaamme heidän turvallisuudesta. Kaikki koirat eivät kuitenkaan tule toimeen keskenään emmekä halua kenenkään loukkaantuvan trimmaamossamme. Valitsemme tilanteen mukaan jokaiselle lemmikille oman tavan viihtyä trimmaamossamme.

Useimmat koirista seuraavat trimmaamon tapahtumia tyytyväisenä häkeistään ja usein lepäilevät tai nukkuvat rauhassa trimmauksen jälkeen kytkettyinä.

Koirani turkki takkuuntuu helposti. Selvitättekö takkuja trimmaamossanne?

Kyllä, kohtuuden rajoissa. Emme halua satuttaa koiraasi selvitellessämme sen takkuja. Iho on usein takkujen alta jo valmiiksi ärtynyt. Usein on järkevämpää ja kivuttomampaa ajaa turkki mahdollisimman lyhyeksi. Säännöllisellä trimmauksella ja oikeilla kotihoito-ohjeilla voidaan takkujen syntymistä estää ja vähentää. Puhdas turkki pysyy takuttomana helpommin. Trimmaajamme auttavat ja neuvovat näissä asioissa mielellään.

Trimmaatteko pelokkaita tai vihaisia koiria nukutuksessa?

Trimmaamossamme voidaan hoitaa trimmaus myös rauhoitettuna. Kysy rohkeasti lisää trimmaamosta!

Purevatko koirat koskaan trimmaajia?

Trimmaajillamme ovat koulutettuja ja harjaantuneita välttämään tilanteita, jossa koira pääsisi puremaan. Silti vahinkoja saattaa joskus sattua. 

Kerrothan etukäteen, mikäli tiedät tai epäilet koirasi voivan purra trimmatessa. Näin voimme etukäteen ottaa asian huomioon ja varautua. Koiranpuremat ovat kipeitä ja vaurioittavat trimmaajan kädet pitkäksi aikaa.

Nypittekö karkeakarvaisia koiria?

Kyllä. Nyppiminen voidaan tehdä, kun karva on riittävän kypsää nypittäväksi.
Keskustelemme aina omistajan toiveista ja iho-ongelmien esiintyessä suosittelemme siirtymistä turkin leikkaamiseen. Nyppiminen ei tuota koiralle kipua, jos karva on oikean laatuinen ja kypsä. Voitte tulla käymään trimmaamolla, jolloin tarkistetaan karvan kypsyys ja tehdään trimmaussuunnitelma. Reilusti ylipainoisen koiran turkkia emme valitettavasti nypi.

Trimmaatteko myös kissoja?

Kyllä. Hoidamme myös kissojen turkit. Erittäin hankalat tapaukset voimme hoitaa yhdessä eläinlääkärin kanssa. Älä siis epäröi kysyä apuamme! 

Millainen koulutus trimmaajillanne on?

Trimmaajamme ovat ammattitutkinnon suorittaneita ammattilaisia. He osallistuvat kursseille ja koulutuksiin Suomessa ja kansainvälisesti.

Henkilökuntamme koostuu kokeneista koira-alan ammattilaisista, joilla on halu kehittyä jatkuvasti työssään. Osa henkilökunnastamme myös kouluttaa Suomessa tulevia trimmaajia.

Tuttumme kertoi, että saa koiransa trimmauksen edullisemmin. Kannattaako trimmaushintoja kilpailuttaa?

Yrityksemme on suomalainen perheyritys. Yrityksemme on vakuuttanut henkilökuntansa ja maksaa veronsa Suomeen.

 Meidän henkilökuntamme koostuu kokeneista, koulutetuista trimmaajista. Meiltä saat trimmauksen lisäksi kotihoito-ohjeet ja hoitoaineet mukaasi paikan päältä. Tutun trimmaajan luo on mukava tulla aina uudelleen vuodesta toiseen.

Käytämme työssämme ainoastaan turvallisia, korkealaatuisia pesu- ja hoitoaineita ja välineitä. Olemme ammattitaitoisia ja hinnoitelleet työmme siten, että saat hyvän trimmauksen koirallesi reiluun ja taatusti kilpailukykyiseen hintaan.

Trimmaamoista liikkuu paljon huhuja. Ovatko ne totta?

Huhuja liikkuu aina. Huhujen sijaan kannattaa kuitenkin tarkistaa oikeilta asiakkailta saamaamme palautetta.

Jos jokin kuulemanne asia mietityttää, kysykää asiasta suoraan meiltä. Palaute on meille aina tärkeää, jotta voimme jatkuvasti kehittyä toiminnassamme. 

Varmuuden vuoksi voimme kertoa tässä, ettei yksikään koira ole tullut tiineeksi, kuollut, vaihtunut tai kadonnut trimmaamossamme.

Huom! Eläinlääkärin suosittelusta järjestämme ajan mahdollisimman pian. Mainitsethan lähetteestä aikaa varatessasi.

Soita jo tänään!

Ammattitaitoista trimmausta kouluttautuneiden ja kokeneiden trimmaajien tarjoamana.

Varaa aika trimmaukseen nyt!

Katso toimipaikkamme | info@trimmauspalvelu.fi

Toimipaikat ja yhteystiedot

Grroom palvelee kolmessa toimipisteessä. Tutustu osaavaan henkilökuntaamme, heidän erityisosaamiseensa ja toimipaikkaansa.

Kaikissa toimipisteissämme on käytettävissäsi koiravaaka.

Pikku Huopalahti
Korppaanmäentie 24
00300 Helsinki
Puh 09 3540 1111
info@trimmauspalvelu.fi

Raitiovaunu 10
Avoinna sopimuksen mukaan.

Eira (All Fur Dogz)
Vuorimiehenkatu 20
00150 Helsinki
Puh 09 4257 9993
info@trimmauspalvelu.fi

Raitiovaunut 1, 3 ja 10
allfurdogz.com

Olari
Ylistörmä 4
02210 Espoo
Puh 09 857 2144
info@trimmauspalvelu.fi

Lähimmät bussipysäkit Ylismäenristi ja Itäportti.
Avoinna sopimuksen mukaan.