Essi

Essi on valmistunut trimmaajaksi Koulutuskeskus Salpauksesta ja lisäksi hän on opiskellut klinikkahoitajaksi. Essin oma rotu on ihana shiba. Essi palvelee asiakkaita Pikku Huopalahdessa.

Lue lisää

Jenni A

Jenni A on valmistunut trimmaajaksi Helsingin Amiedusta. Jennillä on itsellään kotonaan vauhdikas kääpiösnautseri. Jenni on erittäin rauhallinen koirien käsittelijä ja hänen hoitoonsa ovat tervetulleita nypittävät rodut ja pehmeäturkkiset koirat. Jenni palvelee Pikku Huopalahden toimipisteessä ja välillä myös Olarissa.

Lue lisää

Katja

Katja on muotoiltavien, pehmeiden turkkien trimmiguru, harrastettuaan bichon friséitä ja trimmattuaan koiria jo useiden vuosien ajan. Kuten arvata saattaa, Katjalla on kotonaan pieni lauma bichon friséitä. Katja palvelee Riihimäellä, Olarissa ja Pikku Huopalahdessa.

Lue lisää

Jenni P

Jenni on aiemmalta koulutukseltaan parturi-kampaaja ja onkin intohimoinen saksilla muotoilija. Jenni tekee myös pieniä nypittäviä rotuja ja on erityisen kiinnostunut griffoneista. Myös kissat ovat tervetulleita. Jenni palvelee Pikku Huopalahdessa ja Olarissa.

Lue lisää

Riikka

Riikka on aktiivinen koiraharrastaja, jonka harrastelistalta löytyy kaikkea koiratanssista alkaen. Riikka on taitava kouluttaja, jonka käsiin kannattaa luottaa trimmaukseen tottumattomat nelijalkaiset. Omina rotuina Riikalla on sileäkarvainen noutaja, tiibetinterrieri ja länsigöötanmaanpystykorva. Myös pienet nypittävät ovat tervetulleita. Trimmaajan  ja eläintenkouluttajan ammattitutkinto suoritettu Amiedussa. Riikka palvelee Pikku Huopalahdessa ja Olarissa.

Lue lisää

Maija H

Bichon frisé harrastaja vuodesta 2003. Toinen rakas rotu on bedlingtoninterrieri, joille syntyy myös näyttelytrimmaukset. Kotoa löytyy bedlingtoninterrieri, bullterrieri sekä kaksi pitkäkarvaista (persialainen ja selkirk rex) kissaa. Koirat, kissat ja kanit ovat tervetulleita!

Lue lisää