Svetlana

Svetlana (Lana) työskentelee Ullanlinnan toimipisteessämme Kristiinan kanssa. Lana on tullut Ukrainasta ja ei vielä taida suomen kieltä mutta Kristiinan avustuksella hoitaa asiakaspalvelun. Lanalla on vahva kokemus pienten koirien trimmauksesta ja hän trimmaa myös kissoja taitavasti.

Lue lisää

Sanna

Sanna on toiminut useamman vuoden trimmaajana ja suorittanut ammattitutkinnon Helsingin Amiedusta. Sanna taitaa erityisesti cockerspanielit ja saksalaiset pystykorvat. Hänet löydät Tehtaankadun toimipisteestä.

Lue lisää

Kristiina

Syntymästään asti koirahullu Kristiina on menestyksekkäästi kasvattanut skotlanninterrierejä kennelnimellä Hocline’s. Ammattitutkinnon Kristiina suoritti työn ohessa Amiedussa. Kristiinan erikoisosaamista ovat nypittävät rodut mutta yhä useampi pehmeäkarvainen ystävä on löytänyt tiensä Ullanlinnan trimmaamoon. Kristiina palvelee Tehtaankadulla.

Lue lisää

Maija H

Bichon frisé harrastaja vuodesta 2003. Toinen rakas rotu on bedlingtoninterrieri, joille syntyy myös näyttelytrimmaukset. Kotoa löytyy bedlingtoninterrieri, bullterrieri sekä kaksi pitkäkarvaista (persialainen ja selkirk rex) kissaa. Koirat, kissat ja kanit ovat tervetulleita!

Lue lisää